WHY » Домейн » Email

Email

За бизнеса е изключително Важно да има email, който да е сигурен и надежден. Ако сте се захванали да развивате Ваш бранд е от голямо значение, да имате собствен пощенски сървър. Разбира се, че можете да използвате abv или Gmail, но за сериозен бранд, това е несериозно.

email hosting

Разпознаваем email

Със сигурност се изпадали в ситуация, в която се чудите от кой е сега този email и защо го получавате. Когато имате собствен email това най-вероятно няма да се случва на Вашите клиенти и партньори. Под собствен пощенски сървър разбирайте, че адреса от който Вашите клиенти и партньори получават писмата си, ще изглежда така: info@вашиятдомейн.com, а не [email protected] или [email protected]. При създаване на Вашият акаунти/и можете да създадете различни мейли за различните отдели, например sales@вашиятдомейн.com, office@вашиятдомейн.com и т.н.

Как можете да създадете собствена поща?

Още със закупуването на споделен или WordPress хостинг Вие имате такава, но може би не знаете за нея. В cPanel на Вашият хостинг акаунт има възможности за настройки, създаване на нови акаунти, адреси, пароли, филтри и т.н.. За пример ще дадем cPanel-а в хостинг компания Jump, той е лесен за използване и безплатен в плановете на споделен и WordPress хостинг. Вижте на снимката опциите за управление, според нас те са напълно достатъчно за да стартирате по правилният начин Вашият бизнес.

Email accounts in cPanel

Бонус от нас

Когато вече сте готови с настройката на Вашата служебна поща, е задължително да проверите, дали е надеждна и дали няма Вашите мейли да пристигат в папка спам. Това можете да направите на този адрес Newsletters spam test by mail-tester.com

Вземете си и Промо код за отстъпки в хостинг компаниите Jump, ICD и VPSbg на този адрес Промо код Хостинг

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top